PERSBERICHT: Krant van de Stedenkring over de Duits-Nederlandse samenwerking

PERSBERICHT
22. November 2013
zurück
PDF: Stedenkringkrant / Städteringzeitung (Nov. 2013)
Download 14,61 M


PDF: Persbericht - Krant over de Duits-Nederlandse samenwerking
Download 30,87 K

MEPPEN/EMMEN/CLOPPENBURG – In samenwerking met Duitse en Nederlandse kranten heeft de Stedenkring Zwolle-Emsland een volledig tweetalige krant uitgegeven. De krant verschijnt in een oplage van 150.000 in Zuid-Drenthe en de Landkreisen Emsland en Cloppenburg langs de E233.

Voor het project werkt de Stedenkring samen met de NDC Groep, bekend van het Dagblad van het Noorden en de Zuidoosthoeker, en de Duitse uitgeverijen van de Meppener Tagespost en het Cloppenburger Wochenblatt.

Het eerste exemplaar heeft de Duits-Nederlandse samenwerking en de E233 als onderwerp. De E233 is in Nederland bekend als A37. In Duitsland moet deze weg tussen Meppen en Cloppenburg over een lengte van 83 kilometer nog worden verdubbeld. Naar verwachting kan in 2016 worden begonnen met de realisatie van het circa 600 miljoen euro kostende project.

Naast de E233, dat als rode draad voor de krant dient, wordt voor volgende exemplaren gedacht aan onderwerpen als toerisme, economie en arbeidsmarkt.

Meer informatie vindt u in onze nieuwe flyer.

Op de foto (v.l.n.r.): Karl-Heinz Stahl, MSO Medienservice; Burgemeester Jan Erik Bohling van de Stadt Meppen, presidiumslid van de Stedenkring; Burgemeester Ludwig Pleus van Herzlake, voorzitter van de Stedenkring; Gerhard Roelfes, Regiomanager van de Stedenkring; Sjak Buiten, NDC Mediagroep; Jakob Klein, NDC Mediagroep; Hubert Bosse, Regionalverlagsleiter MSO.

 

Natürlich können auch Sie uns und die E233 unterstützen!

Da es verschiedene Modelle der Unterstützung gibt, die wir Ihnen gern präsentieren möchten, hinterlassen Sie hier gern Ihren Unternehmensnamen und Ihre E-Mailadresse.

Wir werden umgehend mit ihnen Kontakt aufnehmen.


Mit * gekennzeichnete Felder müssen ausgefüllt werden.

Unterstützer

Aktuelles

» ältere Artikel finden Sie im Archiv

Presseberichte

» ältere Artikel finden Sie im Archiv